Met de wagen ( van 17 juni tot 31 juli  2019 zie ook Nieuws )

Opgelet: Uw GPS geeft voor 18 A de verkeerde locatie aan, probeer met nr 18 of nr 38
De juiste locatie vindt u wel via Google Maps.

 

 • E 313 : Komende uit de richting Antwerpen
  U neemt op het klaverblad van Lummen richting Aken-Genk, de E 314. U neemt afrit 27 (circuit van Zolder) en aan het einde van de afrit gaat u naar links richting Hasselt.  U blijft deze baan volgen (circuit van Zolder, rondpunt van Bolderberg) waar u rechtdoor blijft rijden. U rijdt over de brug van het kanaal.  U blijft rechtdoor rijden tot u aan een rond punt komt.  Rechts ligt een fietsenwinkel.  U rijdt op het rondpunt rechtdoor, dit is reeds de Stokrooieweg.  300 m aan de linkerkant bevindt zich de praktijk Neurodomus op nr 18 A.  Het pand heeft een oranje rotssteen.
 • E 313 : Komende uit de richting Luik
  U neemt afrit 27 Hasselt West (Herk-De-Stad).  Aan het einde van de afrit (lichten) gaat u naar links.  U volgt de Kuringersteenweg en gaat bij de eerste lichten rechtdoor tot vóór de tweede lichten waar u naar rechts draait, richting Stokrooie.  U blijft deze baan volgen (u komt voorbij lichten (parking Carrefour), scherpe draai naar links, vluchtheuvels, scherpe draai naar rechts)  Wanneer u de brug over de autosnelweg bent overgestoken, ligt de praktijk Neurodomus na 300 m aan de rechterkant.  Het pand heeft een oranje rotssteen.
 • E 314 : Komende uit de richting Brussel-Leuven
  U vervolgt op het klaverblad van Lummen  de E 314 richting Aken-Genk. U neemt afrit 27 (circuit van Zolder) en aan het einde van de afrit gaat u naar links richting Hasselt.  U blijft deze baan volgen (circuit van Zolder, rondpunt van Bolderberg) waar u rechtdoor blijft rijden. U rijdt over de brug van het kanaal.  U blijft rechtdoor rijden tot u aan een rond punt komt.  Rechts ligt een fietsenwinkel.  U rijdt op het rondpunt rechtdoor, dit is reeds de Stokrooieweg.  300 m aan de linkerkant bevindt zich de praktijk Neurodomus op nr 18 A.  Het pand heeft een oranje rotssteen.
 • E 314 :  Komende uit de richting Genk, Maasmechelen, Nederland, Aken
  U neemt afrit 27 (circuit van Zolder) en aan het einde van de afrit gaat u naar links richting Hasselt.  U blijft deze baan volgen (circuit van Zolder, rondpunt van Bolderberg) waar u rechtdoor blijft rijden. U rijdt over de brug van het kanaal.  U blijft rechtdoor rijden tot u aan een rond punt komt.  Rechts ligt een fietsenwinkel.  U rijdt op het rondpunt rechtdoor, dit is reeds de Stokrooieweg.  300 m aan de linkerkant bevindt zich de praktijk Neurodomus op nr 18 A.  Het pand heeft een oranje rotssteen.

 

Met de bus

Aan het station van Hasselt buslijn 51 nemen richting Hasselt-Heusden, en aan de halte “Stokrooie Kruispunt” in Stokrooie uitstappen. De praktijk Neurodomus ligt op 1 min wandelen.

http://reisinfo.delijn.be/reisinfo/faces/routeplanner/RouteplannerHome.jsp