• Beste cliënt/patiënt: info coronacrisis

  Ook na 18 maart 12.00 u blijft Neurodomus open, de raadplegingen bij de psychiater en de QEEG’s vallen onder ‘ de noodzakelijke bezoeken aan de dokter’, dit is om de continuïteit van zorg te waarborgen; u kan zich dan ook naar hier verplaatsen met die geldige reden( en evt. een schriftelijk bewijs van krijgen); wanneer u ziektesymptomen heeft ( koorts en hoesten), best dan wel afmelden, telefonisch of per mail.

  Wij volgen hierbij de richtlijnen van het Vlaamse artsensyndicaat: http://www.vlaamsartsensyndicaat.be/nieuwsbericht/coronacrisis-minister-vergeet-extramurale-artsen-specialisten-te-zetten

  De consultaties bij de psychologen ter plaatse worden wel opgeschort voor de duur van de maatregel (voorlopig tot 3 april 2020).

  Cliënten van de psychologen krijgen de kans om in deze periode afspraken in te plannen, deze zullen dan doorgaan in de vorm van een skype-sessie of eventueel een telefonisch consult. Een andere mogelijkheid is om de afspraak te verplaatsen naar een later moment.

  Cliënten worden verder ook allen persoonlijk van deze maatregel op de hoogte gebracht.

 • Vanaf nu kan u rechtstreeks een afspraak maken voor een QEEG bij Mevr. N. Cauwe op 0477399347.  Voor de bespreking ervan dient u nog altijd een afspraak met Dr. B. Roussard te maken.

 • Nieuwe tarieven ( indexering 1.95%)  vanaf 1 januari 2020 beschikbaar onder Praktische afspraken

  Bijgestelde afspraken rond betalingen en facturen eveneens onder Praktische afspraken