Telefonische bereikbaarheid Dr. Bart Roussard

Afspraken maken kan uitsluitend telefonisch, aub niet per mail!

Op Maandag, Donderdag en Vrijdag in de voormiddag, op  Woensdag en Donderdag in de namiddag, op Maandag, Dinsdag en Donderdag ‘s avonds.  Wanneer U mij op deze momenten toch niet aan de lijn krijgt, betekent dat dat ik al te veel telefoons heb gehad en uit respect voor de cliënt die bij mij zit niet meer opneem waarvoor hopelijk uw begrip.

 

Afspraken rond medische verslagen

Indien u een medisch verslag wenst voor uw ziekteverzekering kan dit enkel in de loop van de behandeling en tenminste nà twee consulten.  Telefonisch of per mail kunnen geen verslagen besteld worden!

Indien u een medisch verslag wenst voor uw huisarts, advocaat, enz. kan dit ook enkel in de loop van de behandeling en tenminste nà twee consulten.  Gelieve dit in het begin van de consultatie aan te geven, dan wordt dit tijdens het consult opgesteld.

Tenslotte worden medische verslagen rechtstreeks elektronisch naar een arts gestuurd (nooit naar een advocaat of syndicaat), u zorgt voor de juiste gegevens.

 

Afspraken rond afmelden van een gemaakte afspraak

Door tijdig af te melden helpt u mee dat mensen dringend gezien kunnen worden.  Wanneer u een afspraak niet of later dan 48 uur vóór de consultatie afmeldt*, wordt conform art.77 van de Code van de Geneeskundige plichtenleer een schadevergoeding aangerekend.

* een afspraak afmelden kan rechtstreeks, per mail of via het antwoordapparaat.

 

Nieuwe tarieven vanaf 1 januari 2019  (indexering 3.33%)

Korte raadpleging max. 15 min: 55 € ( terugbetaling 37.46 € / 46.46 €)

Psychotherapiesessie max. 45 min: 90 € ( terugbetaling 60.04 € / 71.09 €)

Psychotherapiesessie -18 jarige met één van ouders max. 60 min: 120 € (terugbetaling 94.04 €/ 98.38 €)

 

Afspraken Mevr. Anne Vandersmissen en Mevr. Laura Vanderspikken:

Een consultatie duurt 60 minuten en kost 60 euro. Psychodiagnostische sessies worden berekend à rato van 65 euro per uur.

Voor verslagen en het afmelden van afspraken geldt hetzelfde als bij Dr. Bart Roussard.